سُبُل السلام

سُبُل السلام

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

اعتبار احادیث کتاب بحارالانوار

30 مرداد 1395 توسط كمالي انداني

رییس دانشکده الهیات دانشگاه ایلام گفت: طبیعتا هیچ وقت نمی‌توان گفت که احادیثی که علامه مجلسی آورده همگی معتبر است چون حتی برخی تعارض‌ها در این احادیث قابل مشاهده است اما علم حدیث راهکارهای روشنی را جلو راه کسانی قرار داده که می‌خواهند آگاهانه از این میراث بزرگ تشیع محافظت کرده و سره را از ناسره تشخیص دهند.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر«مهدی اکبرنژاد»، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه ایلام، با بیان اینکه یکی از شخصیت‌هایی که در تاریخ تشیع نقش‌آفرین بوده و آثار ایشان به عنوان آثاری ماندگار به جایی مانده، علامه مجلسی (ره) است، اظهار کرد: این شخصیت که در عصر صفویه می‌زیسته دارای نفوذ اجتماعی و سیاسی زیادی بودند و با استفاده از این نفوذ اجتماعی و این موقعیت تاریخی و با پشتکار و همت عالی خود آثار شیعه را به ویژه به بخش حدیث جمع‌آوری کردند.

وی با بیان اینکه کار علامه با توجه به امکانات آن زمان و وضعیتی که به لحاظ ارتباطی در آن زمان بوده کاری فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شود گفت:  تدوین بحا رالانوار در ۱۱۰ جلد و تألیف دیگر مجموعه‌های علمی و حدیثی شاهکاری از این بزرگمرد است که در آن  آثار حدیثی شیعه در یک مجموعه واحد با موضوع ‌بندی دقیق جمع‌آوری شده است.

 اکبرنژاد ادامه داد:علامه مجلسی از منابعی که مورد اعتمادش بوده و همچنین احادیثی که در کتب مختلف پراکنده بودند این احادیث را جمع‌آوری کرده است و وقتی که ما می‌خواهیم احادیث مربوط به یک موضوع را به صورت کامل ببینیم بهترین مجموعه بحارالانوار است و نباید فراموش کرد که در اجرای این کار، ایشان همکارانی نیز داشته‌اند.

مولف کتاب «بررسی تطبیقی مهدویت در روایت شیعه و اهل سنت» ادامه داد: علامه مجلسی علاوه بر جمع‌آوری، برای بسیاری از احادیثی که نقل کرده توضیح و تحلیل هم دارد .

اکبرنژاد با بیان اینکه تلاش علامه مجلسی بر این بوده که مجموعه احادیثی که در منابع قابل قبول وجود داشته را در یک مجموعه واحد جمع‌آوری کند، تصریح کرد: کسانی که با مباحث حدیثی آشنا هستند این را می‌دانند که حتی در کتب اصلی شیعه مانند کتب «اربعه» ما که به عنوان کتب مرجع هستند قریب به اتفاق علمای ما اعتقاد ندارند که تمام احادیثشان صحیح و درست باشد تا چه رسد به کتب دیگر، بنابراین باید به اصل تلاش‌های علامه در این عرصه و هدفی که وی دنبال می کرده توجه داشت،  که برخی برای کم توجهی به همین جهت بر ایشان خرده گرفته اند که چرا برخی احادیث ضعیف را در کتابهایش ذکر کرده است .

رییس دانشکده الهیات دانشگاه ایلام با طرح این سوال که هدف کار علامه مجلسی چه بوده است؟ ادامه داد: هدف ایشان  فقط جمع‌آوری احادیث صرفا صحیح نبوده، و کسانی که تخصص لازم در حوزه حدیث دارند می تواند احادیث صحیح و معتبر این کتاب را از احادیث غیر صحیح تشخیص بدهند.

منبع: http://khabarfarsi.com/ext/23938076

 1 نظر

دانلود فیلتر شکن!

11 شهریور 1394 توسط كمالي انداني

 

امروز می خواهیم چند تا فیلتر شکن (Filter Breaker) برای شما معرفی کنیم .این فیلتر شکن ها که خدمت شما معرفی می کنیم صد در صد کار می کند و تضمینی است و کاملا رجستری شده است و شما می توانید بدون هیچگونه شک و تردیدی ازآنها استفاده کنید؛ البته همیشه در نظر داشته باشید که این روزها فیلتر شکن های تقلبی و نوظهور زیادی وجود دارد که بسیار مخرب هستند و سیستم شما رو به هم می ریزند و به هدفی هم که دارید نمی رسید و بجای اینکه فیلتر شکنی بکنند برای انسان فیلتر درست می کنند. حتماً حتماً دانلود کنید…

سعی کردیم چند ورژن مختلف براتون ارائه کنیم که نهایت استفاده رو ببرید:
.
.
.
.
.
.
.
.

1. نــمـــــاز : بهترین فیلتر شکن دنیا که خود خدا هم زیر این فیلتر شکن را امضا و مهر کرده

خصوصیت مهم این فیلتر شکن اینه که مانع میشه انسان با گناه کردن فیلترهایی رو بین خودش و خداش ایجاد کنه … اگه باور نداری این آیه رو بخون ” ان الصلاه تنهی عن فحشا و المنکر عنکبوت/44 “

***************************

2. قــــــرآن : لنگه نداره همه کسانی که متخصص هستند از این فیلتر شکن بی بدیل استفاده می کنند و جلوی کلام خدای تبارک و تعالی زانو می زنند

برای استفاده از این فیلتر شکن آن را بخوانید و بفهمید و به آن عمل کنید.

***************************

3. ولـایـــت : این فیلتر شکن بسیار قوی عمل می کنه و کاملا تست شده .

برای استفاده از آن باید علاوه بر اعتقاد و محبت اهل بیت علیهم السلام انسان به سلاح عمل هم مجهز باشه و اطاعت پذیری از ولایت جزء لا بنفک وجودش باشه.

***************************

4. محبت اهل بیت علیهم السلام: متاسفانه این نوع فیلتر شکن ها همه جا پخش نشده اند و به گفته ی صاحبانشان استفاده از آن ها برای کسانی مفید است که :

واقعا به ما اعتقاد داشته و پیرو ما باشند اذکار: این ذکر باید توسط متخصصشان تجویز بشود.

***************************

اخطار اخطار اخطار !!!

در مورد این نوع از فیلتر شکن ها باید بگویم نسخه های تقلبی زیادی وجود دارد مواظب باشید.


توجه توجه توجه !!!

از نسخه های اصلی و اورجینال استفاده کنید ؛ نه نسخه های کرک شده !!!


 برگرفته از http://badazshohadachkardim.blogfa.com

 

 

 

 9 نظر

سوال قانع کننده

25 تیر 1394 توسط كمالي انداني

 

بهش گفتم :

” پسرم ؛ تو به اندازه کافی جبهه رفتی ، دیگه نرو ؛ بزار اونایی برن که نرفته اند .. “
چیزی نگفت و یه گوشه ساکت نشست …
صبح که خواستم نماز بخونم اومد جانمازم رو جمع کرد ، بهم گفت :
” پدر جان ! شما به اندازه کافی نماز خوندی بذارین کمی هم بی نماز ها ، نماز بخونن .. “
خیلی زیبا منو قانع کرد و دیگه حرفی برای گفتن نداشتم .. ..

برگرفته از سایت تبیان

 

 

 

 4 نظر

توهین به اعتقادات(رابطه ی نزول باران با گناه)

14 آذر 1393 توسط كمالي انداني

بخش فارسی شبکه صدای آمریکا، در برنامه آنتن (On ten) به مسئله‌ای پرداخت که این سال‌ها تبدیل به یکی از مسائل حیاتی کشور شده است.
برنامه آنتن که سعی دارد در قالب طنز، مسائل مختلف درون نظام جمهوری اسلامی را مورد انتقاد قرار دهد گاه تا جایی پیش می‌رود که هیچ خط قرمزی - از دینی و مذهبی گرفته تا انسانی - را برنتافته و هر چیزی که در ایران برای سازندگان این برنامه عجیب است یا سواد لازم برای درک آن را ندارند، به تمسخر می‌گیرند.
چند شب قبل، برنامه «آنتن» صدای آمریکا، به سراغ مسئله خشک‌سالی رفت و آن را دست‌مایۀ توهین به مقدسات اسلامی و اعتقادات مردم ایران قرار داد.
باران چه دخلی به گناه دارد؟!
این برنامه با پخش قطعه‌ای کوتاه از یکی از سخنرانی‌های حسن عباسی درباره وجود گناه در جامعه و ارتباط آن با مسئله خشک‌سالی، این ارتباط را مسخره کرده و در پاسخ به آن، محله چراغ‌ قرمز در آمستردام هلند (شهری که خیابان‌هایی از آب دارد) و ونیز را که محل خرید و فروش برده‌های جنسی هستند مثال می‌زند و از آنجا که حسن عباسی می‌گوید چارۀ خشک‌سالی دعای باران و نماز استسقاء است، می‌گوید ایران باید تعدادی از فواحش ونیز و آمستردام را برای نزول باران به ایران ببرد.
حسن عباسی در قطعه‌ای که صدای آمریکا انتخاب کرده می‌گوید: «آب تمام سدهای کشور کم شده، یک دلیل اصلی بیشتر ندارد. معصیت زیاد است…. مگر اینکه دوباره بزرگان اهل اخلاق رو صدا کنند تا در بیابان‌ها نماز استسقاء بخوانند؛ خدا به این بزرگان رحم کند و دوباره سدهای ما پرآب بشود.»

نزول باران به دست خدا است
پیش از پاسخ گفتن به این مسئله این نکته را خاطرنشان می‌کنیم که غرض از عنوان این مسئله نه پاسخ دادن به برنامه‌ آنتن که روشن کردن ارتباط میان نعمت و گناه است:
- نزول باران فقط به دست خدا است:
1. وَ أرْسَلْنَا الرِّيَاحَ لَوَاقِحَ فَأنزَلْنَا مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأسْقَيْنَاكُمُوهُ وَ مَا أنتُمْ لَهُ بخَازِنِين (حجر/ 22). و ما بادهاى آبستن‏كننده را فرستاديم، و از آسمان آبى نازل كرديم و شما را بدان سيراب ساختيم و شما را نرسد كه خازنان آن باشيد.
2. أفَرَأَیتُم المآءَ الَّذی تَشرَبُونَ * ءَأنتُم أنزَلتُمُوه مِنَ المُزنِ أم نَحنُ المُنزِلُونَ (واقعه/ 68 و 69). آيا آبى را كه مى‏نوشيد ديده‏ايد؟ آيا شما آن را از ابر فرو مى‏فرستيد يا ما آن را نازل می‌کنیم؟
3. هُوَ الَّذی أنزَل مِنَ السّمآء مآءً لکم (نحل/ 10). فقط خدا است که آب را از آسمان فرومی‌فرستد
- خداوند می‌فرماید گناهان مردم، سبب کاهش نعمت‌ها یا نابودی آن می‌شود، از جمله باران:
خداوند در سوره نوح در بیان ارتباط میان استغفار و نعمت باران می‌فرماید:
فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا * يُرْسِلِ السَّمَاء عَلَيْكُم مِّدْرَارًا *
و گفتم از پروردگارتان آمرزش بخواهيد كه او همواره آمرزنده است [تا] بر شما از آسمان باران پى در پى فرستد (نوح/ 10 و 11)
و در سوره اعراف نیز رابطه میان ایمان و تقوا و فوران نعمت از آسمان و زمین را اینگونه بیان می‌کند:
وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُواْ وَاتَّقَواْ لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالأَرْضِ وَلَكِن كَذَّبُواْ فَأَخَذْنَاهُم بِمَا كَانُواْ يَكْسِبُونَ
و اگر مردم شهرها ايمان آورده و به تقوا گراييده بودند قطعا بركاتى از آسمان و زمین برايشان می‌گشوديم ولى تكذيب كردند پس به [كيفر] دستاوردشان [گريبان] آنان را گرفتيم (اعراف/ 96)
همچنین در سوره انعام فرموده است:
أَلَمْ يَرَوْاْ كَمْ أَهْلَكْنَا مِن قَبْلِهِم مِّن قَرْنٍ مَّكَّنَّاهُمْ فِي الأَرْضِ مَا لَمْ نُمَكِّن لَّكُمْ وَأَرْسَلْنَا السَّمَاء عَلَيْهِم مِّدْرَارًا وَجَعَلْنَا الأَنْهَارَ تَجْرِي مِن تَحْتِهِمْ فَأَهْلَكْنَاهُم بِذُنُوبِهِمْ وَأَنْشَأْنَا مِن بَعْدِهِمْ قَرْنًا آخَرِينَ (6) … قُلْ سِيرُواْ فِي الأَرْضِ ثُمَّ انظُرُواْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ (11)
آيا نديده‌‏اند كه پيش از آنان چه بسيار امت‌ها را هلاك كرديم [امت‌هايى كه] در زمین به آنان امكاناتى داديم كه براى شما آن امكانات را فراهم نكرده‌‏ايم و [باران‌هاى] آسمان را پى در پى بر آنان فرو فرستاديم و رودبارها از زير [شهرهاى] آنان روان ساختيم پس ايشان را به [سزاى] گناهانشان هلاك كرديم و پس از آنان نسل‌هاى ديگرى پديد آورديم (6) … بگو در زمین بگرديد آنگاه بنگريد كه فرجام تكذيب‏‌كنندگان چگونه بوده است (انعام/ 11)
گذشته از آیات قرآن که خود به تنهایی برای هر سوالی و هر شبهه‌ای کافیست، سندی هم از «تورات» می‌آوریم که نشان دهد رابطه گناه و نعمت حتی در تورات تحریف‌شده توسط یهودیان نیز وجود دارد:
خداوند از طریق حضرت موسی(ع) به یهودیان تحذیر داده است که اگر به راه خداوند نروند به بیماری‌ها و بلاهای مختلف دچار خواهند شد از جمله اینکه نه چیزی از آسمان می‌بارد و نه چیزی از زمین می‌روید و به عوض باران، گرد و غبار بر آنها نازل خواهد شد:
و خداوند تو را با سل‌ و تب‌ و التهاب‌ و حرارت‌ و شمشير و باد سَموم‌ و يرقان‌ خواهد زد، و تو را تعاقب‌ خواهند نمود تا هلاك‌ شوي‌ * و فلك‌ تو كه‌ بالاي‌ سر تو است‌ مس‌ خواهد شد، و زميني‌ كه‌ زير تو است‌ آهن * و خداوند باران‌ زمينت‌ ‌ را گرد و غبار خواهد ساخت‌، كه‌ از آسمان‌ بر تو نازل‌ شود تا هلاك‌ شوي‌ (سفر تثنیه 28/ 22 تا 24).

منبع:خبرنامه مجازی مشرق

 3 نظر
تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

سُبُل السلام

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • مذهبی
    • امام زمان(عج)
  • قرآن
  • امام علی(ع)
  • ماه ذی الحجه
  • امام محمد باقر(ع)
  • مام محمد هادی النقی(ع)
  • امام حسین(ع)
  • امام حسین(ع)
  • جنگ نرم
  • جنگ نرم
  • پیامبر(ص)
  • پژوهش
  • ماه رجب
  • ماه رمضان
  • ماه رمضان
  • امام حسن علیه السلام
  • شهدا
  • مناجات
  • امام رضا(ع)
  • اخلاقی
  • حج
  • حجاب
  • حدیث

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
پربازدیدترین مطالب

کد پربازدیدترین

  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس